Збір коштів на лікування Павлика

13/08/2022 Завдяки БФ «Світ Індіго» Паші була зроблена операція. Пашуня якому 08.08 виповнилось 10 лет борется с підступним діагнозом ДЦП и не может самостійно ходит.
Збір завершено

Опис

Прибывшие на реабилитацию врачи сказали, что Паши взяла на себя термальную операцию, которая дает вам возможность самостоятельно стоять и ходит с поддержкой. 30.06 Паші построили операцию результат якої вже зараз ми бачимо. Звичайно ми були не готовы до того, що події будут розгортатися с такой быстротой и звічайно не готові до оплати рахунку. Ми звертаємося за сдачу в сборе кош на суму 533 400 грн. ( 15 240 евро).
Нам очень понравился ваш репост и фінансова підтримка. Ми вже взяли 70% суми. Матуся Паши с нетерпінням чекає його першихъ кроків «Кажуть, що у кожної людини має бути мрія. В мене вона теж є, навіть дві: щоб якнайшвидше прийшов мир въ нашей країну и щоб мій син в 10 років стоянв на своих ніжках. Нехай невпевнено, нехай с моей покойной, але стоячи, а не сидячий в невалидной коляске. Дуже вірю, що все так і буде»Просимо вас поддержать нас, адже Паши після операції потрибна не одна реабилитация а також артези. Ваши репости і фінансова підтримка дуже важливі для нас.

Усі зібрані кошти, у разі не реалізації проекту, будуть витрачені на потреби дітей, що втратили сім’ю під час війни, та переселенців з маленькими дітьми.

Червень 2022